۲۴ اسفند ۱۳۹۹، ۱۵:۲۱

معاون علوم پزشکی گلستان:

اولین مورد کرونای انگلیسی در گلستان شناسایی شد

اولین مورد کرونای انگلیسی در گلستان شناسایی شد

گرگان- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: اولین مورد کرونای انگلیسی در گلستان شناسایی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، ناهید جعفری بعدازظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: امروز (یک شنبه)، جواب تست یک بیمار کرونایی در گلستان ابتلای وی به کرونا را تأیید کرد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان افزود: در حال حاضر در یکی از بیمارستان‌های شهر گرگان بستری است.

جعفری افزود: تیم های بهداشتی به شدت در حال پیگیری موارد تماس و افراد نزدیک با این بیمار هستند تا از همه این افراد تست گرفته شده و مورد معاینه و رهگیری قرار گیرند.

وی متذکر شد: با توجه به انتشار سریع این بیماری و همه گیری بیشتر آن و شلوغی‌های خیابانی روزهای پایان سال، از عموم مردم استان درخواست می کنم که حضور حداقلی در بیرون از منزل داشته باشند و از شرکت در اجتماعات و دورهمی های غیرضروری به ویژه مراسم چهارشنبه سوری جدا خودداری کنند در غیر این صورت متاسفانه شاهد همه گیری این بیماری در ایام نوروز خواهیم بود.

کد مطلب 5169474

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha